HULP BIJ WERK VINDENWIJ HELPEN JOU ZOONDERSTEUNING VOOR WERKGEVERS

HULP BIJ WERK VINDEN

Wil je graag werken, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan één van onze jobcoaches jou op weg helpen naar een leuke (on)betaalde baan of stageplaats.

Lees meer

WIJ HELPEN JOU ZO

Samen met jou zoeken we naar werkzaamheden die goed bij jou passen. Vervolgens begeleiden we je op weg naar een baan die daarbij aansluit, bij een werkgever waar jij je thuis voelt.

Lees meer

ONDERSTEUNING VOOR WERKGEVERS

Als u een nieuwe werknemer met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt, dan is het belangrijk om ondersteuning te vragen. Dit kan via Reïntegratie Zeeland, UWV en de gemeente.

Lees meer

Wij helpen jou zo

Samen met jou ontdekken we jouw interesses en kwaliteiten. Vervolgens begeleiden we je op weg naar een baan die daarbij aansluit, bij een werkgever waar jij je thuis voelt. Het is belangrijk dat de jobcoach je goed leert kennen en dat er een klik is, dit onderzoeken we in meerdere gesprekken. Samen gaan we op zoek naar een passende baan of leerwerkplek.

Dagbesteding

Bij dagbesteding werk je op een locatie van Gors waar we belevingsgerichte en/of ontwikkelingsgerichte activiteiten bieden met begeleiding. Dagbesteding kun je zien als een voorbereiding op een volgende stap in de maatschappij. Dat kan van alles zijn binnen onze verschillende werkdomeinen; van bakkerij tot atelier en van printservice tot lunchroom. Klik hier voor (Gors) dagbestedingsvoorbeelden.

Leer-/werkbedrijf

In jouw ontwikkeling naar werk, kan je aan de slag gaan bij een leer-/werkbedrijf:

Het leerwerkbedrijf is een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. Het volgen van zo’n leer-/werktraject is de eerste stap op weg naar een externe stageplek, betaalde baan, etc.

Hieronder een aantal verhalen over onze leerwerkbedrijven:

Praktijkleren

Wij bieden praktijkleren aan. Dit is een vorm van onderwijs waarin door het behalen van werkprocessen op de werkplek certificaten behaald kunnen worden. Hierin wordt je begeleid door je jobcoach en een begeleider op de werkvloer. Praktijkleren is niet gebonden aan een bepaalde periode. Daarnaast hoef je hiervoor niet naar school. Hierdoor kunnen we goed inspelen op jouw leermogelijkheden. Praktijkleren is in vele richtingen mogelijk zoals zorg, facilitair, administratief, etc. Praktijkleren kan zowel binnen onze werk-leerplekken als op een externe werkplek.

 • Alles wordt geleerd in de praktijk (je hoeft niet naar school)
 • Ieder bepaalt zijn of haar eigen tempo
 • Met praktijkleren behaal je erkende MBO certificaten

Begeleid werken

Begeleid werken is onder andere mogelijk binnen een locatie van Gors. Ook buiten Gors hebben we veel contacten en een groot netwerk met bedrijven en organisaties die graag een medewerker zoals jij kunnen gebruiken. Natuurlijk past dit werk bij wat je eventueel eerder in een leerwerkbedrijf hebt gedaan. In je nieuwe baan word je altijd begeleid door een trajectcoach of een jobcoach. Samen je coach onderzoek je wat het beste op dat moment bij jou past.

Wil je graag (weer) aan het werk? Dat kan onder andere met:

 • Een werkervaringsplek
 • Een ‘begeleid werk’-contract
 • Een stagecontract
 • Een vrijwilligerscontract

 

UWV- en participatietrajecten

Wil je graag aan de slag bij een werkgever via de gemeente (participatie) of een UWV-traject? Dan kunnen onze jobcoaches jou daarbij helpen. we helpen je dan met de voorbereidingen naar werk. Eerst onderzoek je samen met je jobcoach waar jouw interesses liggen en wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Vervolgens ga je ergens aan de slag om werkervaring op te doen. Dit doe je samen met je jobcoach. Dankzij dit traject leer je hoe het is om bij een bedrijf te werken en wat je hiervoor moet kunnen. Wij zijn gediplomeerde jobcoaches en wij bieden onze diensten aan in de regio Zeeland.
Wij bieden de volgende trajecten aan:

 • UWV Modulair
 • UWV Werk fit
 • UWV Naar werk
 • UWV Praktijkassessment
 • UWV Jobcoachondersteuning
 • Gemeentetrajecten

Betaalde baan

We helpen je graag bij het maken van een passend CV waarmee je jezelf goed presenteert aan jouw toekomstige werkgever. We bieden je de mogelijkheid om je persoonlijk te ondersteunen op de werkvloer. We ondersteunen zowel werkgever als werknemer, een aantal uren per maand. De jobcoach luistert naar je en geeft je tips om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Ook kijken we of aanpassingen of bijvoorbeeld een stappenplan kunnen helpen om je werk nog beter te kunnen doen. Ook werken jobcoaches soms mee op de werkvloer met als doel werkprocessen aanleren/inwerken.